logo
Welkom
Nieuws
Carillon
Beiaardiers
Bespelingen
WVWensconcerten 2020
De Stichting
Vriend worden
Sponsors
Fotopresentatie
Links
Contactformulier

Stichting Carillon Woerden

Om het carillon te kunnen laten spelen, is de Stichting Carillon Woerden opgericht.

Carillons zijn een belangrijk cultuurgoed. Daarom wil de stichting het klokkenspel en de bespelingen graag onder de aandacht brengen van zoveel mogelijk inwoners en bezoekers van Woerden. Door middel van deze website, een folder, persberichten en sociale media.

De stichting wil ook de jeugd bij het carillon en de bespelingen betrekken. Om op die manier kennis van de oude ambachten als het gieten en laten klinken van klokken warm te houden.

De stichting voert verder praktische taken uit voor de bespelingen en is het aanspreekpunt voor ideeën en aanvragen voor bijzondere en gesponsorde concerten.

De stichting werft sponsors om haar doelstellingen te realiseren. Zonder inkomsten zijn er geen bespelingen mogelijk, wordt het een stuk saaier in de binnenstad en zal het kostbare instrument gaan vastroesten.

Wilt u donateur of businessvriend worden, meld u dan aan bij de Stichting Vrienden van het Carillon Woerden op de pagina vriend worden.  

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen voor de Stichting Carillon Woerden,  neemt u dan contact op via het contactformulier op deze website, email, telefoon of brief.

Bestuur van de Stichting Carillon Woerden:
Henk Buter
Paul Langbroek
Gemke van Halm-Spoor
Pieter Hagendijk

Contactgegevens:
Stichting Carillon Woerden
t.a.v. Paul Langbroek
Singelplein 58
3442 AT  Woerden
Telefoon: 0348 423950
E-mail: carillonwoerden@gmail.com

Volg ons ook op Twitter   en Facebook 

KvK: 56512945

ANBI-informatie
Veiligheidsdocument Stichting Carillon Woerden

 

Het stokkenklavier