logo
Welkom
Nieuws
Carillon
Beiaardiers
Bespelingen
Educatieproject
De Stichting
Vriend worden
Sponsors
Fotopresentatie
Links
Contactformulier

 

 

 

Vrijwilligers gezocht voor de Stichting Carillon Woerden 

Vindt u het ook zo leuk om het carillon te horen als u in de stad bent? Wellicht klinkt meedenken met Stichting Carillon Woerden u als muziek in de oren. Er zijn nu een drietal vrijwilligersvacatures beschikbaar.
Het gaat om VoorzitterCoördinator Sponsoring en Coördinator Educatie
Klik op de functie om de volledige tekst te bekijken.
Deze vacatures staan op de site van Hart voor Woerden, onder Kunst en Cultuur. 

Kijk gerust rond op onze site om inspriratie op te doen. 

Jubileumconcert op het carillon

Op zaterdag 9 maart a.s. speelt beiaardier Henk Verhoef van 13.30 tot 14.30 uur een jubileumconcert op het carillon van de Petrustoren. Dit concert is ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het Van der Wel-IJff fonds, een fonds voor het welzijn van ouderen in de Rijnstreek. De bespeling van het carillon gaat vooraf aan het jubileumconcert dat wordt aangeboden door het bestuur van het Van der Wel-IJff fonds om 15.00 uur in de Bonaventurakerk. 

Klik hier voor het programma.


Bezichtiging carillon in de Petrustoren

In overleg is het mogelijk om het carillon in de Petrustoren te bezichtigen. Voor de beklimming van de toren het de bezichtiging van het carillon is een Veiligheidsdocument Stichting Carillon Woerden van toepassing.


You Tube-kanaal Carillon Woerden

U kunt diverse filmpjes van het carillon Woerden bekijken en beluisteren via ons You-Tubekanaal. Onder andere Lights and Shadows van OG3NE op het carillon, het thema van Game of Thrones en een samenspel van DJ en beiaardier.

 


 
Bekijk ook de promotieclip op YouTube.

 

 

Volg ons ook op Twitter   en Facebook