top of page

Concert ‘Solidair met Oekraïne’

Rusland is Oekraïne binnengevallen. Het Carillon Woerden last een speciaal concert in op zaterdag 5 maart om 13.15 uur met als motto ‘Solidair met Oekraïne’. Het programma is gericht op de situatie in Oekraïne en zal aanvangen met het volkslied. Speciaal Concert ‘Solidair met Oekraïne’ Ook Carillon Woerden draagt een steentje bij als steun voor Oekraïne. Op zaterdag 5 maart a.s. tussen 13.15 en 14.15 zal beiaardier Henk Verhoef een speciaal concert geven. Hij brengt een divers en speciaal programma ten gehore, waarin uiteraard het Volkslied van Oekraïne niet ontbreekt. Ook speelt hij een aantal Oekraïense melodieën en werken gerelateerd aan de situatie in de Oekraïne. Het programma is hieronder te zien. Tijdens dit concert staat de giftenbus van Carillon Woerden buiten. Bijdragen komen geheel ten goede aan de vluchtelingen uit Oekraïne.

Er zijn ook andere initiatieven zoals het inzamelen van kleding en andere eerste levensbehoeften voor de vluchtelingen. In Woerden kan dat bij de vrijwilligersorganisatie Woerden helpt Roemenië en Oekraïne, Leidsestraatweg 132.
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vanaf nu staat het jaaroverzicht 2022 online. Hierin kunt u nalezen wat de belangrijkste gebeurtenissen zijn geweest waar het carillon Woerden bij betrokken is geweest. Natuurlijk was er in maart een

bottom of page