Woerdense Vakantieweek Wensconcerten

Bijgewerkt: jun 27

Stem hier!

Het Carillon Woerden besteedt met een speciale concertreeks aandacht aan het niet doorgaan van de Woerdense Vakantieweek. Van woensdag 26 augustus tot en met zaterdag 29 augustus van 14 tot 15 uur zal het carillon poprepertoire ten gehore brengen. Het Woerdense publiek wordt opgeroepen om te stemmen op hun favorieten uit een top-100. De meest populaire nummers worden door de beiaardier gespeeld. Hoewel de Woerdense Vakantieweek dit jaar niet door kan gaan, wil de Stichting Carillon Woerden, in samenspraak met het bestuur van de Stichting Woerdense Vakantieweek, hier toch aandacht aan besteden. Dit zal te horen zijn op het carillon in de Petrustoren op het Kerkplein. Woensdag 26 augustus tot en met zaterdag 29 augustus zal stadsbeiaardier Henk Verhoef dagelijks tussen 14.00 en 15.00 uur bekende nummers spelen die u kunt selecteren!

Bekende melodieën op het carillon van de Petrustoren Kiest u Lady Gaga, Ed Sheeran, The Beatles, Simon en Garfunkel of Queen? Of heeft u andere favorieten? Bekijk de lijst.


Wensconcerten 2020 overzichtpdf

Het is gebruikelijk dat een beiaardier het repertoire voor een concert kiest, maar voor deze concerten is het publiek uitgenodigd om een programma samen te stellen. Beiaardier Henk Verhoef heeft een Top 100-keuzemenu gemaakt met recente popmuziek en bekende nummers vanaf de jaren 1950; voor elk wat wils.

Het stemformulier met de lijst is te vinden op https://nl.surveymonkey.com/r/DSLXFC7, met aanwijzingen om uit de lijst een persoonlijke top-tien te kiezen. Het definitieve repertoire voor elk wensconcert zal bestaan uit de meest gekozen nummers. Er kan een maximum van 10 titels per persoon gekozen worden. Wensen voor dit concert kunnen doorgegeven worden tot en met zondag 16 augustus 23.45 uur.

Woensdag 26 augustus tot en met zaterdag 29 augustus zal stadsbeiaardier Henk Verhoef dagelijks tussen 14.00 en 15.00 uur de nummers spelen die u heeft geselecteerd en waar de meeste keren op is gestemd. Een carillonconcert is goed te beluisteren op een terras of een andere geschikte plek in het stadshart. De tuin naast de Petruskerk is ook een ideale plaats om van het concert te genieten. De tuin is toegankelijk via het hek naast de ingang van het Stadsmuseum. Uiteraard met inachtneming van de Corona- richtlijnen en de 1,5 meter afstand.

0 keer bekeken

Tel.: +31 (0) 348 423950

Correspondentieadres: Singelplein 58
3442 AT Woerden

©2020 Carillon Woerden. Met trots gemaakt door Mark Pels